top of page

OM BUKTEN

SURFBUKTENS HISTORIA

2010 rullade en gammal husvagn in med en peppad västgöte i. Snabbt hakade ett glatt gäng på och Surfbukten crew skapades. En vision hade bubblat upp om en mötesplats mellan broarna på "fel sida" vattnet. I sitt skyddade läge av västanvinden fanns en naturlig inbuktning som numera kallas Surfbukten. Denna plats är skapad med enkla medel av människors driv, engagemang och ideér. Tillsammans med många har vi nu en oas mitt i Öset där man kan hitta på nästan vad som helst. Eller bara chilla en stund. 

Vad som sker i framtiden har vi ingen aning om. Men det är inte så viktigt. Det viktiga för oss är att vara i nuet, att varje dag är perfekt just som den är idag. Men en sak kan vi lova, vi stannar så länge Östersundarna vill att vi ska sprida kärlek och värme mellan broarna.  Surf´s up!

Edit: Efter 11 år kände vi att Surfbuktens mission var utfört. Vi hade gått från Vinterstad till att vinna Placebrander of the year.  Yeah!  Nu drivs platsen vidare av Destination Östersund.  och det kommer bli ball det med. 

HITTA HIT

Surfbukten ligger på Frösön mellan bil och gångbron. Inga bilar är tillåtna att köra in men du har gratis parkering längs Södra strandvägen. Eller ta promenaden från Badhusparken. 

 

(OBS, Konsumparkeringen får man inte stå på så ni inte åker på böter utan kan åka wakeboard för de pengarna istället.)

bottom of page